AB Cedo löser det mesta inom...
Konstruktion, produktutveckling och prototyptillverkning
Inom detta verksamhetsområde tar vi fram ritningsunderlag och har gjort utvecklingsarbeten för till exempel betongformar, städmateriel, butiksskyltning, kameralådor och racingmotorer. Inget uppdrag är egentligen främmande för oss!


Maskinbearbetning och finmekanik
Vi tillverkar bland annat detaljer till produktionslinjer, specialmaskiner och produktionsutrustning. Andra exempel på uppdrag är framtagning av reservdelar till gaffeltruckar och avancerade bearbetningar av racingmotorer.
Vi arbetar med CNC-teknik och CAM-beredning, men ibland också med bearbetning i konventionella maskiner, när uppdraget så kräver.
Vi kan – som en specialitet - erbjuda 5-sidig bearbetning på vakuumbord i flerop av plattmaterial som exempelvis aluminiumplåt och plastskivor. Maskinens rörelse och bordets storlek är 1040 x 610 mm - en snabb och stabil maskin som i kombination med CAM-beredning ger maximal effektivitet.
Svetsning, smidesarbeten, plåtarbeten och stålkonstruktioner
Här kan det handla om exempelvis blästerutrustningar, betongformar, maskinstativ och maskindelar som vi sedan maskinbearbetar. Även en del legosvetsning av detaljer förekommer.
Vi svetsar TIG och MIG/MAG i svart, rostfritt och aluminium.
För att kunna tillgodose våra kunders olika önskemål ingår vi i ett nätverk av samarbetspartners, vilket innebär att vi även kan erbjuda bl a vatten- och laserskärning och olika ytbehandlingar.
Vår verksamhet omfattar mestadels enstycks- och småserieproduktion.
Vill du ha en referenslista med exempel på utförda uppdrag, så skickar vi gärna en sådan till dig – slå bara en signal eller skicka ett mail till oss.
© 2011 AB Cedo | Trålvägen 7 | 432 74 Träslövsläge | Telefon 0340-671 000 | hall@cedo.se